Wednesday, 2 January 2013

Awan gelap dan Nota Genit

Assalamualaikum w.b.t
------------------------------



Gelap sungguh malam nie.Rasa-II macam nak hujan jer kat sini,udara pun bukan main dingin lagi..sedingin hatiku di kolej nie.hihi..Aisy,sedih betul,kejap jer dapat balik rumah ha.Dah terpaksa balik sini balik :'( huawww...Tak sabar nak habiskan final exam ini.huhu...Lepas nie,boleh la duduk lama-II sikit kat rumah.*blinkblink* -,-

Mood nak final masih slow,tak tahu la bila nak berkobar-II.Aisy,sepatutnya dah tertonggeng-II dah aku study time cenggini.Tapi entah apasal,mood study tak datang-II lagi neh.Dah la,lagi sehari jer nak final,boleh pulak duk relax layan facebook,twitter blog and sewaktu dengannya.Macam mana nak dapat dekan?aisy . . .tak nak aku jadi macam mat jenin yang suka berangan-II tu yang akhirnya habuk pun taraaa

Ohh mood study,dimanakah kau berada?meh la cepat-II sikit,kekasih gelap aku ( MGT 417 a.k.a information systems)dan scandal-II(economic,management,account,and law ) aku dah tak sabar nak dating dengan aku nie.Gara-II kau hilang "mood",terbantut aku nak date dengan diorang.-.-

Nota Super Duper Gedix : Tertiba jer mood aku datang bila tengok muka ketat roomate aku yang tengah study kaw-II kat sebelah nie.:) osseeemmmm!!!



Thanks for reading :)

4 comments:

Miss Zahirah said...

study smart, pray hard.. ;)

Cik Paracetamol said...

insyaAllah..:)i'll~

Uncle Jonni said...

owh... kalau pening study.... makanlah paracetamol....


kehkehkehkehkeh

Cik Paracetamol said...

haha...tak larat nak makan paracetamol dah uncle jonni....