Sunday, 30 December 2012

Debaran Kian Terasa.

Assalamualaikum w.b.t
----------------------------



Alhamdulillah,pejam celik,pejam celik . . .akhirnya aku dah 4 bulan belajar kat UITM nie..Sekarang dah nak  masuk fasa final exam la pulak.Ohh terasa bahangnya ha.Untuk semester pertama nie,aku just ambil 5 subjects,5 subjects pun aku rasa dah boleh bunuh aku dah ha kalau tak study betul-II =='Macam mana pun aku hope,aku boleh jawap semua la.InsyaAllah,Amin.

Nak dijadikan cerita,aku punya cuti study week 2 minggu tapi disebabkan roomate aku tak dapat balik,kenalah aku temankan dia,lagipun . .rumah aku dekat jer dengan uitm nie,jadi balik kejap pun dah okay..Tapi tu la,disebabkan aku balik rumah kejap jer,si oyen pulak ha buat hal...dia protes tak nak makan ikan sebab aku balik kejap jer..hihihi

Sepanjang aku habiskan cuti study week kat kolej,aku rasa macam aku ada kat pekan koboi ha..kat sini ibarat macam pekan koboi sebab sunyi ya amat..sampaikan tupai2 pun protes tak nak berjoget-II kat pokok2 depan tingkap bilik aku nie.Sunyinya tu sampai boleh membunuh perasaan aku ha..hohoho..and now aku dah tak ada perasaan dah..so,salah siapa??yang pasti bukan salah tupai sebab tupai pon aku tengok dah kronik dah dia sekarang sebab selalu sangat memekak cruit cruit untuk menghilangkan rasa sunyi kat sini..*betul,tak tipu*hihi



Nota kecil : Dekat- II final exam nie,aku dah start terjebak dengan farmville la pulak -,-


Thanks for reading :)

4 comments:

Uncle Jonni said...

gud luck exam.... huhuhuhu

Cik Paracetamol said...

tq pokcik jon . . .:D

Nor Nadia Syakila Jamal said...

gud luck exam :)

kalau awak terjebak dengan farmvile, saya dengan dinner dash.. sempat lagi walaupun exam dah mula..

Cik Paracetamol said...

tq Nadia :)

terjebak pun sebab rumate paksa accept request dia tuk tlg dia kt farmville..hihihi