Tuesday, 10 April 2012

Pantai.

Assalamualaikum w.b.t
-------------------------

Hari nie,aku langsung tak tidur sebab online semalaman.Even lepas solat subuh pun aku masih tak boleh nak tidur.Then,dalam pukul 8.30 pulak Aien call ajak keluar pergi library.Fuhh,even mengantuk sangat,aku still jugak nak keluar.Dalam perjalanan nak ke library kitorang berdua sempat la singgah kejap dekat sekolah coz nak ambil majalah sekolah.On the way nak balik rumah,kitorang singgah kejap dekat kedai jual air kelapa,fuhhh . . .rasanya manis sangat,sedap siot la rasa air kelapa pandan tu..lepas beli,kitorang tak terus balik sebab teringin nak ke pantai la pulak,yela dah ada air kelapa,mesti la lepak kat tepi pantai dulu baru boleh balik.haha...Aisy,lama jugak la lepak kat pantai tu.Nak dijadikan cerita,time tu..kami berdua jer ada kat sana.hahhaha....siap tangkap gambar la,orang pakat tengok,kami buat slumber sek jer...bila mood sengal2 ubi kayu datang macam tu la jadinya~

Thanks for reading :)

No comments: