Saturday, 23 March 2013

Treasure Hunt

Assalamualaikum w.b.t
------------------------------


p/s : letih supo gini ha..lentok gitu tido-nye XD


Hari nie kitorang semua ada aktiviti kat UITM . . .Sangat meletihkan...balik rumah sewa jer lepas mandi and solat terus terlentang atas sofa tido tak ingat dunia..Kitorang memang kena kaw-II hari nie masa aktiviti tadi berlangsung..memang best even ada beberapa aktiviti yang aku tak boleh nak join sebab masalah kesihatan.Memang niat nak try ar panjat tembok 6 kaki,kayak dalam air then merangkak bawah dawai duri pastu kena simbah plak dengan air kolam kan . . .hahaha . .. .tapi apakan daya . . .rini aku selamat dari semua tu..hahaha

Kusangkakan panas hingga ke petang,tapi hujan ditengah hari . ..gila weyh,diorang paksa aku pegang belut !! Penekanan sebanyak kuasa 3... BELUT !! BELUT !! BELUT !!

 Euwww . . .mana boleh tahan . .ketaq habis habaq hang,siap berlakunya drama swasta tadi . . .diorang boleh pulak gelak . .cesss . . .seumur hidup tak pernah pegang apatah lagi makan . . .alih-II hari nie kena pegang pulak . . .euwww . . .terasa lagi kat tapak tangan nie macam mana lembiknye belut tu . . .huhuhu..setakat nie jer yang aku nak story morry-kan . . .sekian terima kasih.-,-



Thanks for reading :)

2 comments:

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Comel anak kucing tuh... :)

Cik Paracetamol said...

memang comel 2 ekor ank kucing tu..kita yg tgk pun geram.. :)